Winstrol (Stanozolol) : Κριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά Προϊόντα

Category: Αναβολικά

Μαζί με τις τεχνικές ανακαλύψεις, η σύγχρονη εποχή έχει δημιουργήσει πολλές ανθρώπινες φιλοδοξίες για τις οποίες οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και αν αυτό είναι επικίνδυνο και αφύσικο.

Η κατάχρηση και η κατάχρηση παράνομων φαρμάκων από bodybuilders και αθλητές για την επίτευξη της ιδανικής σωματικής τους διάπλασης είναι ένα από τα ανησυχητικά προβλήματα στον κλάδο της υγείας και της γυμναστικής.

Η επιθυμία για νίκη και κατάκτηση της κορυφής οδηγεί συχνά τους επαγγελματίες αθλητές και τους bodybuilders να χρησιμοποιούν παράνομες ουσίες και τεχνικές για να κερδίσουν ένα τουρνουά.

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα είναι η παράνομη χρήση αναβολικών στεροειδών όπως το Winstrol ή η Στανοζολόλη.

Κάντε κλικ εδώ για την καλύτερη νομική εναλλακτική λύση για Winstrol

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Τι είναι τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή;

Τα αναβολικά προέρχονται από την ελληνική λέξη: αναβολέα, που σημαίνει “χτίζω”, και τα ανδρογόνα προέρχονται από την ελληνική λέξη “Άνδρος”, που σημαίνει “άνθρωπος”, και “γενέτειρα”, που σημαίνει “παράγω”. Τα αναβολικά στεροειδή είναι μια ομάδα στεροειδών ορμονών που συνδέονται με την ορμόνη τεστοστερόνη.

Συχνά αναφέρονται ως αναβολικά-ανδρογόνα στεροειδή (AAS). Αυτό συμβαίνει επειδή ενισχύουν τη σύνθεση πρωτεϊνών μέσα στα κύτταρα, προκαλώντας συσσώρευση κυτταρικού ιστού (αναβολισμός), ιδιαίτερα στους μύες.

Επιπλέον, οι ανδρογονικές και αρρενοποιητικές επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών περιλαμβάνουν την εμφάνιση και τη διατήρηση ανδρικών χαρακτηριστικών, όπως η ανάπτυξη φωνητικών χορδών και η τριχοφυΐα του σώματος.

Τα αναβολικά στεροειδή διαχωρίστηκαν, ανακαλύφθηκαν και συντέθηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1930 και σήμερα χρησιμοποιούνται στην ιατρική για την προώθηση της ανάπτυξης των οστών και της όρεξης, την ενεργοποίηση της ανδρικής εφηβείας και τη θεραπεία χρόνιων θανατηφόρων ασθενειών όπως ο καρκίνος και το AIDS.

Τα αναβολικά στεροειδή αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και τη σωματική δύναμη και έτσι χρησιμοποιούνται στον αθλητισμό και το bodybuilding για τη βελτίωση της δύναμης ή της σωματικής διάπλασης. Ωστόσο, η μακροχρόνια ή σοβαρή χρήση αναβολικών στεροειδών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Αυτές οι παρενέργειες περιλαμβάνουν σοβαρές αλλαγές στα επίπεδα χοληστερόλης (αυξημένη LDL και μειωμένη HDL), ακμή, υψηλή αρτηριακή πίεση, ηπατική βλάβη και ακραίες μεταβολές στη δομή της αριστερής κοιλίας της καρδιάς.

Λόγω των ανεπιθύμητων ενεργειών τους και της χρήσης τους για την απόκτηση πλεονεκτήματος σε ανταγωνιστικά αθλήματα, τα αναβολικά στεροειδή είναι προβληματικά όταν χρησιμοποιούνται για μη ιατρικούς σκοπούς.

Όλοι οι σημαντικοί οργανισμοί που διοικούν τον αθλητισμό, όπως η Παγκόσμια ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η FIFA, η UEFA, η Παγκόσμια ομοσπονδία Μπάσκετ, η Major League Baseball, η Ευρωπαϊκή Αθλητική Ομοσπονδία και η National Football League, απαγορεύουν τη χρήση αναβολικών στεροειδών.

Πολλά έθνη, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Αργεντινή και η Βραζιλία, κατατάσσουν τα αναβολικά στεροειδή στα απαγορευμένα ναρκωτικά- ωστόσο, άλλα έθνη, όπως το Μεξικό και η Ταϊλάνδη, επιτρέπουν την απεριόριστη πρόσβαση.

Η μη εξουσιοδοτημένη αγορά και πώληση αναβολικών στεροειδών αποτελεί σημαντική αιτία ανησυχίας. Ένα από τα αναβολικά στεροειδή που είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα για το λόγο αυτό είναι το Winstrol.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη στεροειδών. Ωστόσο, το Trenbolone το Dianabol, το Anadrol, το Anavar, η οξανδρίνη, η Deca-Durabolin, το Winstrol και το equipoise είναι τα πιο κοινά αναβολικά στεροειδή.

Τι είναι το Winstrol;

Το Winstrol είναι ένα αναβολικό στεροειδές που προέρχεται από την ανδρική σεξουαλική ορμόνη τεστοστερόνη. Αυτή η ανδρογόνος ουσία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 1962. Η επισήμανση, η εμπορία και η χρήση του winstrol έχουν υποστεί πολλές αλλαγές λόγω των απαιτήσεων του FDA και άλλων αλλαγών στην αγορά φαρμάκων.

Το Winstrol είναι ένα αυστηρά ρυθμιζόμενο φάρμακο που ταξινομείται ως ελεγχόμενη ουσία του Πίνακα ΙΙΙ σύμφωνα με τον νόμο περί ελέγχου των αναβολικών στεροειδών του 2004 και τον νόμο περί ελέγχου των αναβολικών στεροειδών σχεδιαστών του 2014. Αυτό το αναβολικό στεροειδές μπορεί να ληφθεί ενδομυϊκά ή από το στόμα.

Τι είναι Winstrol και που χρησιμοποιείται 

Το Winstrol δεν είναι μια επιβλαβής ουσία καθώς έχει θεραπευτικές χρήσεις. Παρόλα αυτά, έχει δεχθεί κριτική και έχει αποκτήσει κακή φήμη λόγω της μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του από αθλητές και bodybuilders.

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του κληρονομικού αγγειοοιδήματος και της απλαστικής αναιμίας. Ενδείκνυται επίσης για τη θεραπεία άλλων καταστάσεων όπως η αναπτυξιακή ανεπάρκεια και οι αγγειακές διαταραχές.

Λόγω των ανδρογονικών τους λειτουργιών, έχουν χρησιμοποιηθεί παράνομα και ανήθικα από αθλητές και bodybuilders για μυϊκή αύξηση.

Έχουν εκμεταλλευτεί αυτό το φάρμακο για να αποκτήσουν μια ογκώδη σωματική διάπλαση και να ενισχύσουν την απόδοσή τους. Παρόλο που το Winstrol τους παρείχε βραχυπρόθεσμα κέρδη, επέβαλε μόνο περισσότερους κινδύνους για την υγεία τους.

Πώς λειτουργεί το Winstrol;

Το Winstrol είναι ένα αναβολικό στεροειδές το οποίο χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή και χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των μυών. Το Winstrol (που αναφέρεται επίσης ως Stanozolol) προέρχεται από την ανδρική σεξουαλική ορμόνη τεστοστερόνη. Λειτουργεί ενισχύοντας το μεταβολισμό, προωθώντας την ανάπτυξη της άλιπης μυϊκής μάζας και καίγοντας το σωματικό λίπος.

Είναι ένα δημοφιλές αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται από αθλητές και bodybuilders για την ενίσχυση της αντοχής. Ωστόσο, η χρήση του winstrol έχει κάποιους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Διαβάστε Επίσης : Anadrol Kριτική, Παρενέργειες και Εναλλακτικά προϊόντα

Winstrol πριν και μετά

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Winstrol

Σε σύγκριση με τα θετικά αποτελέσματα του Winstrol, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι περισσότερες σε αριθμό. Μεταξύ των πολλών παρενεργειών από την χρήση του winstrol, ορισμένες από αυτές παρατίθενται παρακάτω.

 • Ανεπιθύμητη ή επίμονη στύση του πέους
 • Επιδείνωση της ακμής,
 • Βραχνάδα της φωνής στις γυναίκες
 • Ανωμαλίες στον εμμηνορροϊκό κύκλο
 • Τριχοφυΐα ή ανεπιθύμητη ανάπτυξη τριχών στο πρόσωπο στις γυναίκες
 • Ναυτία και εμετός
 • Μεταβολές στο χρώμα του δέρματος
 • Πρήξιμο στους αστραγάλους
 • Διαταραχή του φυσικού κύκλου του ύπνου
 • Επίμονος πονοκέφαλος
 • Επηρεάζει αρνητικά τη λίμπιντο ή τη σεξουαλική ορμή

Είναι το Winstrol παράνομο

Το Winstrol είναι ένα αναβολικό στεροειδές που ταξινομείται ως φάρμακο κατηγορίας C, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί νόμιμα μόνο μέσω συνταγής σε εξουσιοδοτημένα φαρμακεία. Είναι παράνομη η χρήση του winstrol για προσωπική χρήση.

Επίσης παράνομη είναι η μη εξουσιοδοτημένη εισαγωγή και εξαγωγή του Winstrol, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι δεν μπορούν να ταχυδρομηθούν ή να παραδοθούν από ταχυμεταφορέα ή άλλες εγκαταστάσεις αποστολής.

Η ποινή για μη εξουσιοδοτημένη αγορά, πώληση, κατοχή και χρήση του winstrol είναι πολύ μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης έως και 14 ετών.

Η χρήση του Winstrol απαγορεύεται στον επαγγελματικό αθλητισμό. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αποκλεισμό και μόνιμη μαύρη λίστα των αθλητών που βρίσκονται υπό την επήρεια αυτού του φαρμάκου.

Ποια είναι η διαμάχη γύρω από το Winstrol;

Αυτό το φάρμακο απαγορεύτηκε για πρώτη φορά στον αθλητισμό από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Ερασιτεχνική Αθλητική Ομοσπονδία (IAAF) το 1974. Ο διάσημος Καναδός αθλητής Μπεν Τζόνσον βρέθηκε θετικός σε Winstrol το 1988, με αποτέλεσμα να χάσει το χρυσό του μετάλλιο.

Το Winstrol απαγορεύεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA). Επιπλέον, είναι απαγορευμένο υπό όλες τις συνθήκες στον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών στο πλαίσιο των αναβολικών παραγόντων.

Οι μεταβολίτες και τα υποπροϊόντα του Winstrol στα ούρα μπορούν να ανιχνευθούν με διάφορες μεθόδους, όπως η αέρια χρωματογραφία-φασματομετρία μάζας (GC-MS) και η υγρή χρωματογραφία-ταυτόχρονη φασματομετρία μάζας (LC-MS/MS).

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ του 2015, οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αθλητές που βρέθηκαν θετικοί σε Winstrol θα μπορούσαν να αποκλειστούν για εσκεμμένη παράβαση για τέσσερα χρόνια.

Τα συμπληρώματα διατροφής συχνά επισημαίνονται εσφαλμένα, παρουσιάζοντας εσφαλμένα τα συστατικά που περιέχονται σε αυτά. Επιπλέον, έρευνες σε ορισμένα συμπληρώματα διατροφής έχουν δείξει ότι περιέχουν απαγορευμένες ουσίες, όπως αναβολικά στεροειδή όπως το Winstrol.

Ο κατασκευαστής δεν δήλωσε ρητά αυτές τις απαγορευμένες ουσίες στην ετικέτα του προϊόντος του συμπληρώματος διατροφής. Ως αποτέλεσμα, ορισμένα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα έχουν επίσης μολυνθεί και νοθευτεί με Winstrol. Αυτή η κατάχρηση του Winstrol το έχει καταστήσει σήμερα ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο προϊόν.

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Αθλητές που έχουν χρησιμοποιήσει το Winstrol

Κάνοντας χρήση του winstrol μπορεί να περιμένετε να κερδίσετε μύες, να κάψετε λίπος και να αυξήσετε την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθιστώντας το πειρασμό για πολλούς αθλητές που θέλουν να ενισχύσουν την απόδοσή τους – παρά το γεγονός ότι είναι μια απαγορευμένη ουσία.

Ο πιο διάσημος αθλητής που χρησιμοποίησε το winstrol είναι ο Μπεν Τζόνσον , ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο των 100 μέτρων (τότε), κάνοντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ στα 9,79 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, σύντομα το μετάλλιο αφαιρέθηκε από Ben, αφού βρέθηκε stanozolol στον οργανισμό του.

Το Winstrol μπορεί να σας κάνει πιο ισχυρό αθλητή και δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα του σώματός σας επειδή δεν οδηγεί σε σημαντική αύξηση βάρους.

Εδώ είναι μερικοί άλλοι αθλητές που έχουν βγει θετικοί στο winstrol τα τελευταία χρόνια:

 • Rodney Howe (Αυστραλός παίκτης ράγκμπι)
 • Liudmyla Blonska (Ουκρανή Ολυμπιονίκης σε επτάαθλο)
 • Ραφαέλ Παλμέιρο (Μπέιζμπολ)
 • Μάγκνους Χέντμαν (Σουηδός ποδοσφαιριστής)
 • Hysen Pulaku (Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών από την Αλβανία)

Οι χρόνοι ανίχνευσης μπορεί να διαρκέσουν έως και 6 μήνες όταν λαμβάνουν winstrol, επομένως οι αθλητές θα πρέπει να σταματήσουν τη χορήγηση του φαρμάκου πολύ νωρίτερα, εάν θέλουν το στεροειδές να απομακρυνθεί από το σύστημά τους εγκαίρως για τον αγώνα.

Οφέλη του Winstrol

 • Μυϊκά κέρδη
 • Καύση λίπους
 • Αυξημένη Δύναμη

Το Winstrol παράγει αξιοσημείωτα μυϊκά κέρδη και καύση λίπους.

Οι αυξήσεις στην άλιπη μυϊκή μάζα δεν θα είναι τόσο δραματικές όσο τα τυπικά διογκωτικά στεροειδή, όπως το dianabol ή το anadrol. Ωστόσο, το winstrol είναι πιθανό να σας προσφέρει καλύτερα κέρδη από ηπιότερες ενώσεις, όπως το anavar.

Επομένως, το winstrol μπορεί σπάνια χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια κύκλων διόγκωσης, αλλά παραμένει αποτελεσματικό όταν οι bodybuilders θέλουν να χάσουν λίπος ή ετοιμάζονται για έναν αγώνα.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του winstrol, είναι ότι το βάρος που αποκτάται με αυτό το στεροειδές είναι σχεδόν 100% άπαχη μυϊκή μάζα.

Αυτό οφείλεται στα διουρητικά του αποτελέσματα. Αυτό το καθιστά ένα ιδιαίτερα αισθητικό στεροειδές, ιδανικό για την εποχή της παραλίας, όταν οι άνδρες θέλουν να αυξήσουν τον ορισμό των μυών τους και να αποκαλύψουν τους κοιλιακούς τους.

Τα επίπεδα δύναμης σίγουρα θα αυξηθούν όταν παίρνετε winstrol, ωστόσο όχι στον βαθμό άλλων στεροειδών.

Δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο άλλες ενώσεις για τη δημιουργία νέων PR’s, λόγω του λιγότερου ενδοκυτταρικού υγρού μέσα στο μυϊκό κύτταρο και της έλλειψης αύξησης βάρους σε αυτό το φάρμακο.

Ωστόσο, αν κάποιος ήταν αρχάριος στα στεροειδή και έτρεχε έναν κύκλο θεραπείας winstrol, η δύναμή του θα περνούσε ακόμα από την οροφή.

Δοσολογία Winstrol

Οι δόσεις Winstrol για τους άνδρες είναι συνήθως 50 mg την ημέρα, αλλά μπορεί να φτάσουν έως και το διπλάσιο.

Οι τυπικοί κύκλοι θεραπείας για το Winstrol διαρκούν μεταξύ 6-8 εβδομάδων. Εάν συνεχίσετε περισσότερο από αυτό, κινδυνεύετε με υπερβολικά υψηλά επίπεδα χοληστερόλης LDL.

Οι γυναίκες δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν Winstrol.

Winstrol για γυναίκες

Το Winstrol μπορεί να χρησιμοποιείται μερικές φορές από γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα, την καύση λίπους και την αντοχή.

Χρησιμοποιείται συνήθως από αθλητές λόγω των θετικών του επιδράσεων, χωρίς κανένα κέρδος νερού.

Ωστόσο, συχνά προκαλεί παρενέργειες αρρενωποποίησης , με αποτέλεσμα οι γυναίκες να φαίνονται και να ακούγονται πιο αρρενωπές.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χρήση του winstrol μπορεί να αυξάνει την ελεύθερη τεστοστερόνη, καθώς συνδέεται ισχυρά με την SHBG (σφαιρίνη που δεσμεύει τις ορμόνες του φύλου). Όταν τα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης αυξάνονται υπερβολικά στις γυναίκες, ακολουθεί η αρρενωποποίηση.

Επομένως, το Winstrol δεν συνιστάται για γυναίκες. 

Πόνος στις αρθρώσεις

Το κύριο παράπονο με την χρήση του winstrol είναι ότι μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Αυτό συμβαίνει επειδή το winstrol μπορεί να στεγνώσει το σώμα, το οποίο περιλαμβάνει και τις αρθρώσεις σας.

Οι υγιείς αρθρώσεις απαιτούν επαρκή ποσότητα υγρού για να διατηρηθούν ελαστικές, μειώνοντας τυχόν περιττή φθορά. Με την χρήση του winstrol αυτό το αρθρικό υγρό μειώνεται προσωρινά προκαλώντας στους ανθρώπους διαφορετικούς βαθμούς δυσφορίας.

Ένα συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αρθρώσεων σας είναι η γλυκοζαμίνη , η οποία έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και θα μειώσει τη βλάβη στις αρθρώσεις σας. Τα συμπληρώματα ωμέγα-3 συνιστώνται επίσης για να βοηθήσουν στη λίπανση των αρθρώσεων όσο το δυνατόν περισσότερο, μειώνοντας τον πόνο που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Υψηλά επίπεδα χοληστερόλης

Πριν πάρετε το Winstrol, βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα χοληστερόλης σας είναι υγιή και οι βαθμολογίες LDL σας δεν είναι πολύ υψηλές. Αυτό συμβαίνει επειδή το winstrol σχεδόν σίγουρα θα αυξήσει αυτά τα αρνητικά επίπεδα χοληστερόλης, τα οποία μπορούν να αυξήσουν την αρτηριακή σας πίεση.

Εάν τα επίπεδα χοληστερόλης και η καρδιά σας είναι σε καλή κατάσταση, πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δεχτούν μια μικρή προσωρινή πτώση της υγείας τους παίρνοντας το winstrol.

Αλλά αν έχετε υψηλά όρια χοληστερίνης, η λήψη winstrol μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Winstrol για στέγνωμα

Το Winstrol χρησιμοποιείται πιο συχνά για να στεγνώσει το σώμα. Έχει διουρητική δράση για να διώξει το νερό απο το σώμα και να δημιουργήσει ένα σκληρό, ξηρό μυϊκό αποτέλεσμα.

Ο λόγος που σε τόσους πολλούς άντρες αρέσει αυτή η ένωση όταν βρίσκονται σε φάση στεγνώματος είναι ότι θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν την άλιπη μάζα ενώ παράλληλα θα δυναμώσουν και θα αποφύγουν την κατακράτηση νερού.

Συχνά όσοι το χρησιμοποιούν το παίρνουν για έναν κύκλο περίπου 4 εβδομάδες πριν από έναν διαγωνισμό, προκειμένου να στεγνώσουν και να επιτύχουν αυτή την εξαιρετικά σκληρή εμφάνιση.

Winstrol για όγκο

Το Winstrol δεν είναι ένας αποτελεσματικός αυτόνομος παράγοντας διόγκωσης.

Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύουσα ένωση όταν στοιβάζεται με πιο ισχυρά δομικά μυϊκής μάζας όπως το Dianabol ή η τεστοστερόνη.

Χρησιμοποιήστε το κατά τις τελευταίες 4 εβδομάδες του κύκλου σας σε δόση 100 mg την ημέρα.

Το Winstrol (stanozolol) είναι ένα ισχυρό στεροειδές, που έχει ιδιότητες καύσης λίπους και οικοδόμησης μυών όπως το anavar. Είναι ένα στεροειδές που το παίρνετε από το στόμα.

Το Winstrol είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο στεροειδές στεγνώματος, με trenbolone, όσον αφορά την ακατέργαστη ισχύ και για να πετύχετε εμφάνιση εντελώς στεγνωμένη κατά την περίοδο που το επιθυμείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Zac Efron πιστεύεται ότι πήρε το winstrol, στην προετοιμασία του για την ταινία Baywatch.

Η σωματική του διάπλαση ήταν απίστευτα στεγνή, αγγειακή και σχισμένη – όλα τα χαρακτηριστικά του winstrol.

Αν και το μέγεθος των μυών θα αυξηθεί με το winstrol, μπορεί να φαίνονται αρκετά επίπεδοι ή εξαντλημένοι, γεγονός που οφείλεται στην προσωρινή απώλεια της ενδοκυτταρικής κατακράτησης νερού. Θα ανακτήσουν αυτό το υγρό μετά τον κύκλο, φαίνονται πάλι γεμάτοι.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ winstrol και anavar είναι: το winstrol είναι ελαφρώς ανώτερο σε σχέση με τα μυϊκά κέρδη αλλά προκαλεί επίσης χειρότερες παρενέργειες.

Τα επίπεδα χοληστερόλης θα γίνουν πολύ υψηλά (LDL) όταν παίρνετε winstrol, προκαλώντας αισθητή αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Όντας ένα C-17 άλφα αλκυλιωμένο από του στόματος στεροειδές, θα προκαλέσει επίσης σημαντική ηπατική καταπόνηση στο ήπαρ (με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα επίπεδα ALT και AST).

Το Winstrol είναι επίσης πολύ ανδρογόνο, επομένως η ακμή και το λιπαρό δέρμα είναι πιθανά. καθώς και τριχόπτωση στο τριχωτό της κεφαλής.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί επίσης να επιλέξουν το winstrol έναντι του anavar, λόγω του υψηλού κόστους του anavar.

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Ποια είναι η ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση του Winstrol;

Η χρήση Winstrol για την ενίσχυση της απόδοσης και την οικοδόμηση της σωματικής διάπλασης είναι παράνομη και ανήθικη. Ωστόσο, επειδή είναι τόσο αποτελεσματικό, οι bodybuilders και οι αθλητές εξακολουθούν να μπαίνουν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι και οι παρενέργειές του αντισταθμίζουν σοβαρά τα οφέλη του Winstrol, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα οφέλη του Winstrol δεν μπορούν να αποκτηθούν με ασφάλεια, φυσικά και νόμιμα. Winsol από CrazyBulk είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το συνθετικό αναβολικό στεροειδές Winstrol.

Τι είναι το Winsol της Crazybulk

Winsol είναι ένα εντελώς φυσικό και ασφαλές συμπλήρωμα διατροφής από την Αμερικάνικη εταιρεία CrazyBulk. Προάγει τη σύνθεση τεστοστερόνης και βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων της στο σώμα για την ανάπτυξη των μυών και τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης.

Το Winsol είναι εμπλουτισμένο με ισχυρά φυσικά συστατικά όπως η ρίζα άγριας γλυκοπατάτας, η οποία αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης. Ενώ αυτό το συμπλήρωμα διατροφής δεν παρέχει άμεσα τεστοστερόνη στο σώμα για να αυξήσει τις ποσότητες της, αλλά μάλλον διεγείρει και ενεργοποιεί τους αδένες που είναι υπεύθυνοι για τη σύνθεση της τεστοστερόνης.

Το Winsol μιμείται τη δράση του Winstrol και ενεργοποιεί τους υποδοχείς που δεσμεύουν την DHT. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη απόδοση, μυϊκή ανάπτυξη, αυξημένη μυϊκή πυκνότητα, αυξημένη αντοχή, αυξημένη λίμπιντο και ενισχυμένη κυκλοφορία του αίματος.

Το Winsol έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών χρηστών παγκοσμίως, καθώς τους έχει βοηθήσει να επιτύχουν την επιθυμητή σωματική διάπλαση με ασφάλεια και υγεία. Οι bodybuilders χρησιμοποιούν το Winsol για να υποστηρίξουν τον κύκλο κοπής και διόγκωσης για στοχευμένα κέρδη.

Τα φυσικά συστατικά στο Winsol δρουν ως αγγειοδιασταλτικά, τα οποία είναι ουσίες που βοηθούν στη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων για βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος.

Ως αποτέλεσμα, διασφαλίζει ότι οι μύες λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια έντονων δραστηριοτήτων προπόνησης. Είναι επίσης χρήσιμο για την αποκατάσταση των μυών, ώστε να μπορούν να πολλαπλασιάζονται γρήγορα.

Σχετικά με την εταιρεία CrazyBulk

Η CrazyBulk είναι μια γνωστή μάρκα υγείας και ευεξίας που κατασκευάζει φυσικές, ασφαλείς και νόμιμες εναλλακτικές λύσεις σε αναβολικά ή συνθετικά στεροειδή. Η σειρά συμπληρωμάτων που έχει σχεδιάσει η CrazyBulk βοηθά στην αύξηση της δύναμης και στην ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης.

Όλα τα συμπληρώματα που παράγονται από την CrazyBulk είναι 100% ασφαλή, φυσικά και νόμιμα και διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή.

Πώς λειτουργεί το Winsol;

Winsol είναι μια νομική εναλλακτική λύση για το αναβολικό στεροειδές Winstrol. Αυτό το συμπλήρωμα αποτελείται μόνο από πέντε απλά και φυσικά συστατικά που λειτουργούν συνεργιστικά για την ενίσχυση της απόδοσης και την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης.

Το Winsol λειτουργεί σε τέσσερις πτυχές για να αυξήσει την αθλητική απόδοση και να βελτιώσει την αντοχή. Αυτές οι πτυχές είναι.

 • Αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης – Το Winsol δεν παρέχει τεστοστερόνη στο σώμα άμεσα, αντίθετα διεγείρει τους υποδοχείς που δεσμεύουν την DHT και την τεστοστερόνη. Επιτρέπει περισσότερη σύνθεση τεστοστερόνης, επηρεάζοντας άμεσα τη λίμπιντο, τη σύνθεση πρωτεϊνών, την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπτυξη και αποκατάσταση των μυών.
 • Ενισχύει την μυϊκή ανάπτυξη – Η Winsol προάγει τη σύνθεση πρωτεϊνών, η οποία προκαλεί μυϊκή ανάπτυξη και διατήρηση. Αυτό το συμπλήρωμα εξασφαλίζει επίσης ότι οι μύες τροφοδοτούνται με βασικά θρεπτικά συστατικά και αρκετή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για τη βέλτιστη λειτουργία.
 • Αυξημένος μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας: Winsol επηρεάζει σημαντικά τα ένζυμα, τα οποία είναι χημικές ουσίες στο σώμα που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο του μεταβολικού ρυθμού. Για να μειώσετε το βάρος και να κάψετε περισσότερο λίπος, είναι απαραίτητο να καίτε περισσότερες θερμίδες από αυτές που καταναλώνονται. Ένας αυξημένος μεταβολικός ρυθμός βοηθά να καίγονται περισσότερες θερμίδες ακόμη και όταν ένα άτομο ξεκουράζεται.
 • Ενισχυμένη κυκλοφορία του αίματος– Η καλή κυκλοφορία του αίματος είναι απαραίτητη για την προπόνηση αντοχής, την ανάπτυξη αντοχής και την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση. Το Winsol έχει συστατικά που είναι φυσικοί αγγειοδιασταλτικοί παράγοντες, οι οποίοι βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, έτσι ώστε τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο να παρέχονται ομοιόμορφα στους μυς.

Τι κάνει το Winsol τόσο αποτελεσματικό;

Winsol περιέχει όλα τα φυσικά και ασφαλή συστατικά που μιμούνται την επίδραση του αναβολικού στεροειδούς Winstrol, αλλά χωρίς δυσμενείς παρενέργειες.

Συστατικά

 • ΑΚΕΤΥΛΟ-L-ΚΑΡΝΙΤΊΝΗ – Η ακετυλο-l-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που βοηθά στην καύση του σωματικού λίπους, διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα. Η ακετυλο-l-καρνιτίνη βοηθά στη σταθερή απώλεια βάρους, γεγονός που επιτρέπει σε κάποιον να επιτύχει μεγαλύτερη μυϊκή οριοθέτηση, η οποία είναι συχνά ο στόχος των αθλητών και των bodybuilders.
 • ΚΝΉΚΟΥ ΣΕ ΣΚΌΝΗ – Η σκόνη κνήκου είναι μια πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Winsol. Περιέχει συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA), το οποίο συμβάλλει στη ρύθμιση του μεταβολικού ρυθμού του οργανισμού.
 • CHOLINE – Η χολίνη έχει παρόμοια δράση με τις βιταμίνες Β. Είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την αύξηση των μυών. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος και σε διάφορες άλλες λειτουργίες του σώματος.
 • DMAE– Είναι ένα νοοτροπικό που είναι ουσίες που ενισχύουν τη γνωστική απόδοση. Το DMAE βοηθά στην ενίσχυση των γνωστικών λειτουργιών και στη βελτίωση της μνήμης και της εστίασης.
 • WILD YAM – αυτή η ρίζα έχει διοσγενίνη, ένα φυτικό στεροειδές που μπορεί να συνθέσει άλλες ορμόνες. Αυτό το συστατικό βοηθά στην προώθηση της παραγωγής τεστοστερόνης, η οποία αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει την ανάπτυξη των μυών.

Είναι το Winsol ένα στεροειδές;

Αν και Winsol είναι μια εναλλακτική λύση για το αναβολικό στεροειδές Winstrol, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής δεν είναι ένα στεροειδές. Αντίθετα, το Winsol είναι ένας ασφαλής, φυσικός και νόμιμος ενισχυτής απόδοσης που αποτελείται μόνο από οργανικά και ασφαλή συστατικά.

Το Winsol λειτουργεί παρόμοια με το Winstrol για να παρέχει τα επιθυμητά αποτελέσματα μιας σχισμένης σωματικής διάπλασης και βελτιωμένης απόδοσης σε bodybuilders και αθλητές. Είναι 100% νόμιμο και ασφαλές. Το Winsol δεν απαιτεί επίσης ιατρική συνταγή για την αγορά του. Διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή.

Κάντε κλικ εδώ για την καλύτερη νομική εναλλακτική λύση για Winstrol

Winsol Vs Winstrol

Winsol είναι ένα νομικά ασφαλές συμπλήρωμα διατροφής που κατασκευάζεται από μια αξιόπιστη εταιρεία CrazyBulk. Είναι μια εναλλακτική λύση αναβολικών στεροειδών που παρέχει παρόμοια οφέλη χωρίς τις δυσμενείς παρενέργειες του Winstrol.

Το Winsol είναι συνήθως καλά ανεκτό, με λίγες ανεπιθύμητες ενέργειες. Το Winstrol, αντίθετα, είναι μια απαγορευμένη και επιβλαβής ουσία. Δεν διατίθεται πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η λήψη Winstrol είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς μπορεί να προκαλέσει πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως πονοκεφάλους, προβλήματα ύπνου, επιδείνωση της ακμής, ναυτία, εμετό και άλλα συμπτώματα που επίσης μπορεί να εμφανιστούν.

Οφέλη του Winsol της CrazyBulk

Το Winsol είναι ένα ασφαλές και νόμιμο υποκατάστατο του αναβολικού στεροειδούς Winstrol. Παρέχει οφέλη παρόμοια με το αναβολικό στεροειδές Winstrol, αλλά χωρίς σοβαρές παρενέργειες. Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων του winsol, μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω.

 • Άμεσα μυϊκά κέρδη- Συστατικά όπως η ρίζα άγριας γλυκοπατάτας, η χολίνη και η καρνιτίνη στο Winsol βοηθούν στην προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτά τα ισχυρά φυσικά συστατικά αυξάνουν τη σύνθεση πρωτεϊνών, η οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι το δομικό στοιχείο του σώματος.
 • Αύξηση κυκλοφορίας του αίματος – Τα φυσικά συστατικά που υπάρχουν στο Winsol είναι αγγειοδιασταλτικά που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία, ώστε το αίμα να μπορεί να ρέει ελεύθερα, μεταφέροντας οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά σε κάθε σημείο του σώματος ομοιόμορφα.
 • Διατήρηση της άλιπης μυϊκής μάζας – Το Winsol καίει το περιττό λίπος και αποτρέπει την απώλεια της υγιούς άλιπης μυϊκής μάζας. Βοηθά επίσης στην προστασία των μυών και των αρθρώσεων από οποιαδήποτε καταπόνηση ή ζημιά και παρατείνει τη ζωή τους.
 • Μείωση λίπους – Το Winsol είναι ένας αποτελεσματικός λιποδιαλύτης καθώς αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού του λίπους.
 • Γρήγορα αποτελέσματα- Σε αντίθεση με άλλα φυσικά συμπληρώματα και εναλλακτικές λύσεις στα αναβολικά στεροειδή, το Winsol παρέχει γρήγορα αποτελέσματα στη σωματική απόδοση. Τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη χρήση του, γι’ αυτό και αποτελεί προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των bodybuilders και των αθλητών
 • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας- Το Winsol βοηθά στη βελτίωση και τη διατήρηση της ενέργειας. Η τακτική χρήση αυτού του συμπληρώματος διατροφής συμβάλλει επίσης στην αύξηση της αντοχής, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εντατική προπόνηση υψηλής επίπτωσης.
 • Ενισχύει τα επίπεδα τεστοστερόνης – Η παρουσία της ρίζας άγριας γλυκοπατάτας στο Winsol παίζει ζωτικό ρόλο στην προώθηση των επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει τη σεξουαλική ορμή και ενισχύει τη μυϊκή ανάπτυξη.
 • Μείωση στο χρόνο αποκατάστασης – Δεδομένου ότι τα συστατικά ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, οι μύες μπορούν να ανακάμψουν πιο γρήγορα.

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Είναι Winsol ασφαλές- Ποιες είναι οι παρενέργειες του Winsol;

Δεδομένου ότι το Winsol αποτελείται μόνο από φυσικά και οργανικά συστατικά, είναι ασφαλές για κατανάλωση. Ως εκ τούτου, η επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος δεν αναφέρει προειδοποιήσεις ή προειδοποιήσεις. Επιπλέον, οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση του Winsol.

Το Winsol είναι εντελώς απαλλαγμένο από οποιαδήποτε τεχνητά πρόσθετα και χημικές ουσίες. Ωστόσο, δεδομένου ότι αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, ο καθένας μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε αυτό. Επιπλέον, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει λακτόζη, οπότε τα άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη θα πρέπει να αποφεύγουν το Winsol.

Σε περίπτωση γνωστών αλλεργιών σε οποιοδήποτε συστατικό που υπάρχει στο Winsol, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Επιπλέον, τα άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για μια συνεχιζόμενη ασθένεια ή κατάσταση θα πρέπει επίσης να συμβουλεύονται τους γιατρούς τους πριν από τη λήψη του Winsol ή να το αποφεύγουν εντελώς.

Αυτό το συμπλήρωμα είναι ασφαλές τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αλλά οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη του. Οι επιδράσεις του Winsol δεν έχουν μελετηθεί σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες- ως εκ τούτου, οι αλληλεπιδράσεις είναι ακόμη άγνωστες.

Πώς να πάρετε το Winsol της CrazyBulk;

Η ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία του Winsol είναι τρεις κάψουλες την ημέρα με νερό 45 λεπτά πριν την προπόνηση. Ωστόσο, η ελάχιστη διάρκεια αυτού του συμπληρώματος διατροφής θα πρέπει να είναι δύο μήνες για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματά του.

Συνιστάται αυστηρά η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας, καθώς μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες και να διαταράξει την ισορροπία.

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Winsol

 • Το Winsol μπορεί να καταναλωθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες
 • Το Winsol είναι ευεργετικό για τους αθλητές
 • Περιέχει καλά μελετημένα συστατικά
 • Διατίθεται νόμιμα
 • Είναι διαθέσιμο σε μορφή χαπιού
 • Δεν υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες
 • Είναι ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση στο αναβολικό στεροειδές Winstrol
 • Πωλείται σε όλο τον κόσμο
 • Το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί μέσα σε ένα μήνα από τη χρήση του
 • Το Winsol μπορεί να διεγείρει την θερμογένεση και την καύση του λίπους
 • Μειώνει την κατακράτηση νερού
 • Το Winsol μπορεί  να διεγείρει τις αυξητικές ορμόνες
 • Το Winsol μπορεί να αυξάνει τον μεταβολισμό και την καύση του λίπους

Μειονεκτήματα της χρήσης Winsol

 • Δεν συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
 • Για κάποιους είναι ακριβό
 • Είναι διαθέσιμο μόνο στο διαδίκτυο
 • Δρα με ποιο αργό ρυθμό σε σύγκριση με τα αναβολικά στεροειδή

Τιμή του Winsol CrazyBulk του

Το Winsol είναι διαθέσιμο σε

Συχνές ερωτήσεις

1. Είναι το winsol νόμιμο;

Ναι, Winsol είναι μια 100% νόμιμη και ασφαλής εναλλακτική λύση για το αναβολικό στεροειδές Winstrol

2. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δράσει το winsol;

Δεδομένου ότι το winsol είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα, μπορεί να χρειαστεί ένας μήνας για να δείξει πλήρη αποτελέσματα, αλλά εξακολουθεί να είναι υψηλό σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις αναβολικών στεροειδών.

3. Πώς να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα με winsol;

Συνιστάται να ακολουθήσετε τη συνιστώμενη δοσολογία για τουλάχιστον δύο μήνες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από το winsol.

4. Μπορεί το Winsol να ληφθεί από γυναίκες

Ναι, το Winsol μπορεί να ληφθεί και από γυναίκες. Είναι ασφαλές γι’ αυτές. Ωστόσο, οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει να το αποφεύγουν.

5. Πού μπορώ να αγοράσω το Winsol;

Winsol είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της CrazyBulk. Μπορεί επίσης να αγοραστεί στο Amazon,, αλλά, συνιστάται να αγοράσετε Winsol από την επίσημη ιστοσελίδα του για τις καλύτερες εκπτώσεις και την αρχική αγοραστή.

Κάντε κλικ εδώ για την καλύτερη νομική εναλλακτική λύση για Winstrol

Συνοψίζοντας

Με προϊόντα όπως το Winsol της CrazyBulk, η επίτευξη της επιθυμητής σωματικής διάπλασης δεν είναι πλέον δύσκολη. Το Winsol, η νόμιμη εναλλακτική λύση στο διαβόητο Winstrol, είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο φυσικά συμπληρώματα βελτίωσης της απόδοσης που διατίθενται στην αγορά.

Trenorol η φυσική εναλλακτική λύση για το Trenbolone

 

Το Trenorol δίνει τη δυνατότητα στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερες πρωτεΐνες σημαίνουν τεράστια κέρδη μυών και γρήγορο κάψιμο λίπους.

Anvarol η φυσική εναλλακτική λύση για το Anavar

Χρησιμοποιήστε το Anvarol κατά τη διάρκεια των κύκλων αδυνατίσματος για να κάψετε λίπος, χωρίς να επηρεαστεί ο μυϊκός ιστός για ένα γραμμωμένο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Winsol η φυσική εναλλακτική λύση για το Winstrol

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το Winstrol, το στεροειδές που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders και τους αθλητές παγκοσμίως.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή