Rad 140 Surm Kριτική και Εναλλακτικά προϊόντα

Category: Αναβολικά

Σε αυτό το άρθρο θα δείξουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του δημοφιλούς SARM, Testolone, RAD 140. Θα σας προτείνουμε μια φυσική εναλλακτική λύση για το RAD 140 για να κάνετε την ενασχόληση σας με τα βάρυ πιο εύκολη και πιο αποδοτική.

Η εισαγωγή των SARMs δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια επανάσταση στην κοινότητα του bodybuilding, η οποία επιδιώκει επιθετικά την τελειότητα στο σώμα. Είναι περισσότερο μια εναλλακτική λύση για τα επιβλαβή στεροειδή που έχουν δημιουργήσει αμέτρητα προβλήματα υγείας και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν επιφέρει και τον θάνατο στον βωμό της αύξησης της μυϊκής  μάζας.

Ναι, τα SARMs είναι, στην πραγματικότητα, μια φιλική επιλογή για να ανεβάσουν την ινώδη μυϊκή ανάπτυξη, να σμιλέψουν το σώμα και να επιτρέψουν την ύστερη δύναμη. Ωστόσο, αυτές οι ουσίες είναι ασφαλείς μόνο εφόσον κάνουμε σύγκριση μεταξύ τους και όχι γενικά.

Δηλαδή, τα SARMs έχουν και πολλές παρενέργειες και οδηγούν πολλές φορές σε ηπατική βλάβη.

Φυσική Εναλλακτική Επιλογή του Rad 140 (Αύξηση Τεστοστερόνης)

✅ Αυξάνει τους μύες με φυσικό τρόπο και με ασφάλεια
✅ Βοηθά στην αποκάλυψη της «καθαρής» μυϊκής μάζας
✅ Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό για να «κάψει» το περιττό λίπος
✅ Αυξάνει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης

Τι είναι το RAD 140

Όταν πρόκειται για τα καλύτερα SARMs που εμπιστεύονται αρχάριοι και επαγγελματίες για τις ανάγκες μυϊκής ενδυνάμωσης, το RAD-140 κατέχει την πρώτη θέση. Είναι ισχυρό, είναι γρήγορο και τα αποτελέσματά του είναι απλά σταθερά.

Ουσιαστικά, είναι ένας μη στεροειδής εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέας ανδρογόνων που λειτουργεί τόσο ισχυρά όσο και ορισμένα αναβολικά στεροειδή. Επομένως, τα αποτελέσματά του είναι συγκρίσιμα με τα αναβολικά στεροειδή, όπως και ο μηχανισμός του για τη δημιουργία κερδών.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, δεσμεύεται στους μυϊκούς υποδοχείς και ανεβάζει την τεστοστερόνη, εξασφαλίζοντας μια θετική πρωτεϊνική ισορροπία. Ως αποτέλεσμα, αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματικό στην υποστήριξη της μυϊκής σας υπερτροφίας (διεύρυνση της μάζας), της δύναμης και των αναγκών κοψίματος, εξίσου.

Τώρα, κατά κύριο λόγο, το RAD 140 δεν είναι κάποιο ειδικό φάρμακο που σκοπεύει να σας βοηθήσει με τους ψυχαγωγικούς σας στόχους. Είναι ένα θεραπευτικό φάρμακο, παρόμοιο με τα αναβολικά στεροειδή, που ισχυρίζεται ότι προσφέρει ιατρικά πλεονεκτήματα σε ορισμένους ανθρώπους.

Αυτά τα άτομα αντιμετωπίζουν καταστάσεις υγείας που επηρεάζουν τα οστά τους, όπως η οστεοπόρωση, τους μυς τους, όπως η καχεξία, ή τον αριθμό του αίματος, όπως η αναιμία. Ως εκ τούτου, πρόκειται για ένα ευέλικτο φάρμακο με δυνάμεις που καλύπτουν ταυτόχρονα διάφορους τομείς της υγείας καθώς και της φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, όσο ελπιδοφόρο και αν ακούγεται, το RAD 140 Testolone έχει ένα δίκαιο μερίδιο αρνητικών χαρακτηριστικών.

Έρευνα για το RAD 140

Δεδομένου ότι τα SARMs είναι σχετικά νέα σε σύγκριση με τα αναβολικά στεροειδή, εξακολουθούν να έχουν το καθεστώς των “ερευνητικών φαρμάκων”. Έτσι, τα αποτελέσματα των δοκιμών σε ανθρώπους και των ερευνητικών έργων που περιλαμβάνουν το RAD 140 είναι ελάχιστα.

Ωστόσο, υπάρχουν δοκιμές σε ζώα για την αξιολόγηση των δυνατοτήτων του ως εργαλείου μυϊκής ανάπτυξης και του ρόλου του στην απώλεια βάρους.

Η Radius Health, μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν ο αρχικός προγραμματιστής του RAD-140. Ενώ οι ειδικοί διερευνούν τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις του, διείσδυσε στην ιατρική αδελφότητα για τη χρησιμότητά του στη θεραπεία αντικατάστασης ανδρογόνων.

Σύμφωνα με τους εν λόγω ειδικούς σε μελέτες σε ζώα, οι αναβολικές του δυνάμεις είναι ισχυρότερες από την προπιονική τεστοστερόνη. Μια δοκιμή 28 ημερών σε πιθήκους αποκαλύπτει μια επιβλητική αύξηση κατά 10% στους σκελετικούς μυς χωρίς λίπος, γεγονός που υποδηλώνει τις πρωτοφανείς δυνάμεις του.

Συνολικά, το RAD140 αφορά μια σοβαρή μεταμόρφωση με ένα πιο λιτό, πυκνότερο και ποιοτικό όγκο, αλλά με κόστος. Σήμερα, η εταιρεία βιοτεχνολογίας Ellipses Pharmaceuticals κατέχει την άδεια χρήσης του RAD 140, ενός SARM που μπορείτε να προμηθευτείτε για ερευνητικούς και όχι ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Πώς λειτουργεί το RAD 140

Το RAD 140 περιλαμβάνει έναν μηχανισμό που σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ο τυπικός, ιστικά επιλεκτικός χαρακτήρας της Testolone.

Δεσμεύεται στους υποδοχείς των μυών και των οστών που προκαλούν αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης. Μέσω αυτής της τεχνητής διέγερσης, το σώμα αρχίζει να υφίσταται τις ακόλουθες αλλαγές:

1. Αυξημένη διατήρηση του αζώτου

Το άζωτο παίζει ρόλο στην ανάπτυξη που επιδιώκετε στο μυϊκό σύστημα του σώματός σας και στα κέρδη δύναμης RAD 140. Ουσιαστικά συμβάλλει στην παραγωγή αμινοξέων και πρωτεϊνών που χρειάζονται οι μύες για την αποκατάσταση μετά τις προπονήσεις. Μέσω της υψηλότερης αποθήκευσης πρωτεϊνών, οι μύες ξεπερνούν αυτά τα μικρο-σκισίματα και πολλαπλασιάζονται, οδηγώντας σε αυτά τα αποτελέσματα διεύρυνσης με το χρόνο

2. Ενεργοποιεί τη λιπόλυση

Καθώς τα SARM έχει ισχυρότερη συγγένεια για δέσμευση, προωθεί επίσης τη λιπόλυση, η οποία αφορά την αποβολή λίπους. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, το σώμα χάνει σταδιακά τον όγκο των λιπαρών ιστών και εμφανίζεται άπαχο και πυκνό. Αυτές οι επιδράσεις απώλειας λίπους είναι σημαντικές, καθιστώντας το RAD 140 έναν ισότιμο παράγοντα που συμβάλλει στην πρόοδο της διόγκωσης και του κοψίματους σας.

Οφέλη Rad 140

Η τεστολόνη απέκτησε δημοτικότητα για τις ιδιότητες επανασύνθεσης του σώματός της.

Αυτές είναι ιδιότητες που το καθιστούν ένα ευρέως φάσματος SARM, ένα που ωφελεί τη συνολική κοινότητα του bodybuilding αρκετά εντυπωσιακά.

Το RAD 140 αυξάνει την τεστοστερόνη, η οποία είναι η ατμομηχανή, το σφυρί που επιβάλλει τη μυϊκή ανάπτυξη και την απώλεια λίπους στο σώμα. Επιπλέον, εδώ είναι μερικά αποτελέσματα του RAD 140 που μπορείτε να βιώσετε κατά τη διάρκεια του τυπικού κύκλου διάρκειας 4-6 εβδομάδων:

 • Μεγαλύτερες αντλήσεις και ενίσχυση του μεγέθους
 • Σημαντικά αποτελέσματα μυϊκής υπερτροφίας
 • Ταχεία και αποτελεσματική απώλεια λίπους
 • Στεγνά κέρδη και αυξημένη αντοχή
 • Ακατέργαστη δύναμη

Κύκλος και δοσολογία Rad 140

Είναι σύνηθες να αναφερόμαστε στο Rad 140 ως SARM εισόδου. Στην πραγματικότητα, πολλοί που ακολουθούν τις δόσεις του RAD 140 ανήκουν σε ένα αρχάριο έως μεσαίο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ανάπτυξη που θα βιώσουν στην αρχή του κύκλου Testolone είναι σημαντική. Αντίθετα, οι προχωρημένοι bodybuilders ασχολούνται περισσότερο με τις ουσίες, εστιάζοντας στη διατήρηση των κερδών τους ή στην ποιότητα της μάζας τους.

Η μέγιστη διάρκεια του κύκλου Rad 140 είναι 6 έως 8 εβδομάδες, ενώ η ελάχιστη είναι 4. Μέχρι να φτάσετε στο τέλος του κύκλου Testolone, η μυϊκή ανάπτυξη και τα κέρδη γίνονται αργά αλλά σταθερά.

Σε αντίθεση με πολλά στεροειδή, πρόκειται για μια από το στόμα βιοδιαθέσιμη χημική σύνθεση που δεν απαιτεί ενέσεις και σύριγγες, αλλά χάπια που καταπίνεται εύκολα.

Η δόση για τους αρχάριους είναι 8-10 mg την ημέρα. Ωστόσο. μπορούν να ανέβουν προσεκτικά σε μια προηγμένη δόση έως και 30 mg ημερήσιο όριο.

Ομοίως, οι οδηγίες δοσολογίας Rad 140 περιστρέφονται γύρω από 20-30 mg την ημέρα για bodybuilders μεσαίου έως προχωρημένου επιπέδου.

Είναι νόμιμο το Rad 140

Το RAD 140 δεν είναι διατροφικό σκεύασμα ή συμπλήρωμα διατροφής.

Ως εκ τούτου, δεν έχει την επίσημη έγκριση από το FDA για να σας βοηθήσει με τις αθλητικές ή σωματικές σας ανάγκες βελτίωσης.

Ακριβώς, πρόκειται για ένα φάρμακο με πιθανούς κινδύνους και την πιθανότητα να βλάψει το συκώτι σας. Και έτσι, δεν πληροί τα κριτήρια ασφαλείας που απαιτούνται για την έγκριση του FDA.

Επιπλέον, οι διεθνείς αθλητικοί οργανισμοί αποδοκιμάζουν επίσης τις ουσίες που παρέχουν αθλητικό πλεονέκτημα για να διασφαλίσουν αθλήματα χωρίς ντόπινγκ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, η Testolone δεν αποτελεί εξαίρεση.

Επομένως, ναι, είναι παράνομη η χρήση του RAD 140, εκτός αν το αναζητάτε για ερευνητικούς σκοπούς.

Είναι το Rad 140 ασφαλές

Η αναβολική φύση του Rad 140 (Testolone) τροφοδοτεί πάντα την αμφιβολία για τις παρενέργειες του Rad 140.

Δικαίως, υπάρχουν παρενέργειες, όπως ακριβώς κάθε αναβολική ένωση φέρει και παράγει με ανεξέλεγκτες, παρατεταμένες και αυξημένες δόσεις. Το Rad 140 πριν και μετά απεικονίζει την πραγματική εικόνα του πόσο αποτελεσματική, αλλά και επικίνδυνη είναι η κατανάλωση αυτού του SARM.

Παραδόξως, η έρευνα σε ζώα δείχνει ότι η Testolone είναι συγκριτικά ασφαλέστερη από τη θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης, αλλά οι δοκιμές και οι εμπειρίες σε ανθρώπους δείχνουν το αντίθετο.

Σύμφωνα με αυτό, τροφοδοτεί τους κινδύνους από:

 • Ηπατική καταπόνηση και τοξικότητα, καθώς παρακάμπτει το όργανο αφού εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος
 • Ηπατοκυτταρική-χολοστατική ηπατική βλάβη
 • Υψηλή αρτηριακή πίεση
 • Ανωμαλίες της χοληστερόλης
 • Αθηροσκλήρωση και έμφραγμα του μυοκαρδίου
 • Ανισορροπία τεστοστερόνης
 • Γυναικομαστία και κατακράτηση υγρών
 • Διεύρυνση του προστάτη
 • Αραίωση μαλλιών

Συνολικά, υπάρχουν πάρα πολλά οφέλη καθώς και πάρα πολλές παρενέργειες από τη χρήση του Rad 140. Μετατρέπεται σε έναν θανατηφόρο συνδυασμό που μπορεί να είναι αποτελεσματικός για τη φυσική σας κατάσταση, αλλά είναι πολύ επικίνδυνος για την υγεία σας.

Επομένως, οι ειδικοί σε θέματα υγείας και πολλοί λάτρεις του bodybuilding αποθαρρύνουν το Rad 140 και ενθαρρύνουν το φυσικό του αντίστοιχο στη θέση του.

Τι είναι το Testol 140

Γνωστό και ως η φυσική εναλλακτική του Rad 140, το Testol 140 είναι μια πολλά υποσχόμενη λύση για να σβήσετε τη δίψα σας για Testolone. Ουσιαστικά, χρησιμεύει ως μια απολύτως φυσική λύση για τους λάτρεις που επιθυμούν να επωφεληθούν από την ισχυρή μυϊκή ανάπτυξη και τις τάσεις απώλειας λίπους του Rad 140, αλλά είναι πρόθυμοι να αποφύγουν τις παρενέργειές του.

Ναι, το Testol 140 είναι η απάντηση σε μια ασφαλή και ικανοποιητική εμπειρία bodybuilding που είναι φιλική προς τους στόχους σας ως αρχάριος ή προχωρημένος bodybuilder. Ολοκληρώνει το σχήμα όγκου ή κοψίματος για να συμπληρώσει, να επιταχύνει και να ενισχύσει τα αποτελέσματα που ακολουθούν την έντονη προπόνηση.

Το Testol 140 είναι ένα προϊόν της CrazyBulk, μιας αφοσιωμένης μάρκας bodybuilding που έχει ένα όνομα για την παροχή ποιοτικών λύσεων γυμναστικής. Αυτή η διατροφική φόρμουλα της CrazyBulk είναι ένα φυσικό SARM χωρίς ιατρική συνταγή που σας οδηγεί στην επιθυμητή μεταμόρφωση χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Το πολλά υποσχόμενο Testol 140 διατίθεται σε χάπια από το στόμα και είναι μια πολύπλευρη φόρμουλα που δεν περιέχει αναβολική ή συνθετική ένωση. Φέρνει φυσικά συστατικά όπως ψευδάργυρο, βιταμίνη Β6, τριγωνόφυλλο και βιταμίνη D3 σε ιατρικά σχετική δύναμη στο τραπέζι εξασφαλίζοντάς σας:

 • Αυξάνουν φυσικά και εξισορροπούν το επίπεδο της τεστοστερόνης
 • Αποτελεσματική ανάκτηση για τα αποτελέσματα της μυϊκής υπερτροφίας
 • Γρήγορη και συνεχής αύξηση του μεγέθους
 • Περιορίζει τη διάσπαση των πρωτεϊνών και ενισχύει την εναπόθεση πρωτεϊνών
 • Υψηλότερη καύση λίπους και κόψιμο μυών
 • Αντικατάσταση λίπους με ποιοτικό μυϊκό ιστό
 • Έντονη δύναμη και μυϊκή αντοχή

Τα οφέλη του Testol 140

Για να κατανοήσετε τι συνοδεύει το Testol 140 ως πακέτο, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι το Testol 140 είναι ένας καθαρός ενισχυτής τεστοστερόνης. Είναι ένα απίστευτο μείγμα φυσικών ενισχυτών Τ που υποστηρίζουν το σώμα σας στη δημιουργία και προσαρμογή αυτής της κρίσιμης ορμόνης.

Μόλις το σώμα συντονιστεί για να ανυψώσει τις ενδογενείς ορμόνες χωρίς συνθετική παροχή ή διέγερση, προκύπτουν τα ακόλουθα αποτελέσματα Testol 140:

Μεγαλύτερος μυϊκός όγκος

Παρόμοια με το Rad 140, αυτό το διατροφικό αθλητικό ενισχυτικό λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό για τη δημιουργία ινώδους μυϊκής μάζας. Αυτό γίνεται επιτρέποντας την αποτελεσματική αποκατάσταση των μυών που περιλαμβάνει την επούλωση της φθοράς και τον πολλαπλασιασμό των μυϊκών κυττάρων.

Με τακτική άρση βαρών και συνειδητή διατροφή, τροφοδοτεί έως και 12 κιλά άλιπης μάζας σε διάστημα 4 εβδομάδων.

Απώλεια λίπους και βάρους

Η αύξηση της τεστοστερόνης είναι αποτελεσματική για τον ορισμό των μυών καθώς και για τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Η ορμόνη ουσιαστικά ρυθμίζει τη διάσπαση του λίπους ώστε το σώμα να απαλλαγεί από το περιττό λίπος.

Το Testol 140 διατηρεί περαιτέρω τη σύσταση του σώματος ενώ προστατεύει τους μυς κατά τη διάρκεια της καταβολικής κατάστασης.

Δραματική δύναμη

Εκτός από τη μυϊκή πληρότητα και την απώλεια βάρους, το Testol 140 παίζει ρόλο στην εξασφάλιση υπερ-δύναμης.

Το φυσικό SARM διευκολύνει τη μετατροπή των αποθεμάτων λίπους σε ενέργεια, ώστε να μην υστερείτε σε δύναμη ή επιθετικότητα στο γυμναστήριο

Πώς λειτουργεί το Testol 140

Το Testol 140 φιλοξενεί μια δέσμη φυσικών ενισχυτών τεστοστερόνης για να ξεπεράσει την ανεπάρκεια τεστοστερόνης ή να ανυψώσει τα επίπεδά της με ασφάλεια.

Αυτό μπορεί να προέρχεται από την ανάγκη να αναβαθμίσετε τη φυσική σας κατάσταση ή την υγεία σας, καθώς η υγιής τεστοστερόνη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τα δύο.

Με την τεστοστερόνη σε δράση, μπορείτε να βιώσετε την επιθυμητή μυϊκή πληρότητα, απώλεια λίπους και υψηλότερη δύναμη μέσω των ακόλουθων οδών:

Ενεργός μεταβολισμός

Η τεστοστερόνη έχει άμεση σχέση με τη μεταβολική σας απόδοση. Επικυρώνεται από το γεγονός ότι καθώς οι άνδρες αρχίζουν να γερνούν και το σώμα τους βιώνει σταδιακή μείωση της παραγωγής τους, αρχίζουν να παίρνουν βάρος.

Η αναβολική ορμόνη βοηθά ουσιαστικά το σώμα τους να χειριστεί το λίπος με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Με την ανάπτυξή του, μπορούν να διατηρήσουν ένα υγιές ποσοστό λίπους ενώ οι μύες χαράσσονται μέσω της αποβολής του ενδομυϊκού λίπους

Αυξημένη πρωτεϊνική σύνθεση

Οι μύες απαιτούν μια ατελείωτη παροχή πρωτεΐνης για να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν. Καθώς προσπαθείτε να αυξήσετε τον όγκο, οι απαιτήσεις σας για πρωτεΐνη διπλασιάζονται αυτόματα, τις οποίες το Testol 140 καλύπτει μέσω της αυξημένης κατακράτησης αζώτου.

Το άζωτο υποστηρίζει την ανάπτυξη αμινοξέων, τα οποία στη συνέχεια υποστηρίζουν την παραγωγή πρωτεΐνης μέσω της πρωτεϊνοσύνθεσης. Το αποτέλεσμα ντόμινο του οποίου είναι η αποτελεσματική μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Υψηλότερος αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων

Τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι αυτά που παρέχουν στους μύες τη σπίθα που χρειάζονται για να αυξήσουν τον όγκο της προπόνησης. Το Testol 140 αναπτύσσει ερυθρά αιμοσφαίρια που παρέχουν αίμα υψηλής περιεκτικότητας σε οξυγόνο για την παραγωγή ATP και προπονείται σκληρότερα πριν από την εναπόθεση γαλακτικού οξέος που εμποδίζει τη δραστηριότητα.

Ο συνολικός μηχανισμός του Testol 140 είναι ασφαλής και πολλά υποσχόμενος στη μίμηση των ιδιοτήτων του Rad 140. Το ευέλικτο εργαλείο χρησιμοποιεί μια απίστευτη προσέγγιση για να προσφέρει εντυπωσιακά κέρδη και αυτό επίσης, χωρίς να βλάπτει την ποιότητα της υγείας!

Αγορά Testol 140 με έκπτωση!

Testol 140 συστατικά

Το Testol 140 περιέχει συστατικά που διαθέτουν ιατρική έγκριση ως συμπληρώματα διατροφής. Αυτά τα συστατικά ελέγχονται αυστηρά και ουδέτερα σε ατομικό επίπεδο και σε ένα συνεργιστικό μείγμα για τη διατήρηση των βέλτιστων προτύπων ασφαλείας.

Η σύνθεση πραγματοποιείται σε εγκεκριμένες από την FDA και πιστοποιημένες ρυθμίσεις, παρακολουθώντας αυστηρά την καθαρότητα και την ποιότητα του προϊόντος.

Τα φυσικά συστατικά και οι ενισχυτές τεστοστερόνης, που δίνουν στο Testol 140 τη δύναμή του

Μαγνήσιο

Το θρεπτικό συστατικό είναι απαραίτητο για τη συνολική ευεξία και τη φυσική κατάσταση, καθώς βοηθά μια πληθώρα διαδικασιών στο σώμα. Εκτός από την υποστήριξη της απόδοσης, της δύναμης και της συστολής των μυών, ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και το σάκχαρο του αίματος.

Το μαγνήσιο παίζει επίσης ρόλο στη δημιουργία πρωτεΐνης, ενώ επιτρέπει στο σώμα σας να αυξήσει την ελεύθερη και ολική τεστοστερόνη

Ψευδάργυρος

Από την ενθάρρυνση της υγιούς απόδοσης του ανοσοποιητικού έως τη λειτουργία του θυρεοειδούς, ο ψευδάργυρος φροντίζει για όλα. Ωστόσο, η παρουσία του στο Testol 140 είναι κυρίως για την τεστοστερόνη και για να αποκομίσει τις αμέτρητες επιπτώσεις της στην υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Σύμφωνα με έρευνα, το βασικό μέταλλο είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικό για τους άνδρες από ότι για τις γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενισχύει την ποσότητα της τεστοστερόνης του ορού και ρυθμίζει το επίπεδό της για θετική επίδραση.

Βιταμίνη Β6

Η βιταμίνη Β6 είναι περισσότερη ανάγκη για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των νεύρων μας. Όχι μόνο αυτό, η απαραίτητη βιταμίνη είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της υγιούς απόδοσης πρωτεϊνών και λιπών στο σύστημά μας. Φυσικά, η συμπερίληψη της βιταμίνης Β6 είναι περισσότερο για τις ιδιότητες φυσικής κατάστασης, παρά για τη βελτίωση του θρεπτικού σας προφίλ.

Ουσιαστικά επιδιορθώνει τους μυς, ενισχύει το μονοξείδιο του αζώτου και διευκολύνει την ανάπτυξη των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Επιπλέον, καθώς περιορίζει τη σύνθεση οιστρογόνων, συμβάλλει στην αύξηση της τεστοστερόνης

Βιταμίνη D3

Δεν μπορεί κανείς να μετρήσει τα οφέλη της βιταμίνης D3 στα δάχτυλά του, καθώς οι ιδιότητές της είναι βέβαιο ότι υπερτερούν σε αριθμό. Η βιταμίνη D3 βοηθά στην ανάπτυξη και την αναδόμηση των οστών. Εξισορροπεί τις συσπάσεις των μυών και βοηθά στη μετατροπή της ζάχαρης σε καύσιμο.

Συνολικά, όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ευνοϊκά για την απόδοση και την αντοχή των αθλητών. Υπάρχουν κάποιες μελέτες που υποδηλώνουν ότι η βιταμίνη χρησιμεύει ως αναβολική ορμόνη στο σώμα. Υπάρχουν μερικά που συνδέουν επίσης την έλλειψή της με τα φτωχά επίπεδα τεστοστερόνης

Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ

Το CLA είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τον περιορισμό της συσσώρευσης λίπους και την ενθάρρυνση της απώλειας βάρους. Ωστόσο, το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ είναι μέρος του Testol 140 λόγω της τάσης του να προκαλεί την ανάπτυξη τεστοστερόνης. Σύμφωνα με μια μελέτη, αυξάνει την ολική τεστοστερόνη στο αίμα.

Τριγωνέλλα (Fenugreek)

Εκτός από τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, η τριγωνέλλα αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρησιμοποιούν συμπληρώματα για να ενισχύσουν την αρσενική τους ορμόνη και να ανεβάσουν το επίπεδο της ανδρικής ορμόνης

KSM-66 ® Ashwagandha:

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένωση έρχεται με εξαιρετικές ιδιότητες, ευνοώντας την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μειώνει ουσιαστικά το άγχος, περιορίζει το λίπος, ενισχύει τη μυϊκή μάζα και την αντοχή, ακονίζει τις γνωστικές λειτουργίες και ενισχύει την υγεία της καρδιάς.

Ωστόσο, η ουσία των ιδιοτήτων του είναι ο ρόλος του στην ανάφλεξη της ανάπτυξης της τεστοστερόνης

SENACTIV®:

Μαζί με τα αμινοξέα, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας SENACTIV προσφέρει μια μακρά λίστα πλεονεκτημάτων ενώ κατά κύριο λόγο λειτουργεί ως ενισχυτικό αποκατάστασης. Από την αύξηση της ικανότητας προπόνησής σας μέχρι την ανακούφιση της μυϊκής φλεγμονής, μετατρέπει το Testol 140 σε μια ολοκληρωμένη λύση.

Είναι νόμιμο το Testol 140

Ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία στο νομικό τοπίο σχετικά με το Testol 140. Αυτό συμβαίνει επειδή ο τύπος είναι:

 • Μια διατροφική λύση που περιλαμβάνει ενισχυτές τεστοστερόνης με φυσικούς πόρους
 • Περιέχει φυσικά συστατικά που δεν καταπονούν το συκώτι
 • Υπάρχει άφθονη έρευνα που τεκμηριώνει την ασφαλή φύση του
 • Υπάρχει δοκιμή τρίτων που ευνοεί επίσης τους ισχυρισμούς του
 • Δεν είναι κάποιο τεχνητό διεγερτικό ή ορμόνη
 • Περιέχει υγιεινές δόσεις από κάθε συστατικό
 • Η σύνθεση είναι διαφανής
 • Δεν υπάρχουν παρενέργειες του Testol 140
 • Δεν περιλαμβάνει γλουτένη, ζάχαρη, γαλακτοκομικά ή συνθετικά γλυκαντικά
 • Κάθε συστατικό είναι φαρμακευτικής ποιότητας
 • Η σύνθεση πραγματοποιείται σε εγκεκριμένες ρυθμίσεις από τον FDA

Οπότε ναι, το Testol 140 είναι νόμιμο και πολύτιμο για τις ρουτίνες του bodybuilding.

Παρενέργειες Testol 140

Το Testol 140 δικαιολογεί τη δημοτικότητα και τα αποτελέσματα του Testolone Rad 140, χωρίς να προκαλεί καμία βλάβη στον οργανισμό. Λειτουργεί ως ένα ιδανικό συμπλήρωμα bodybuilding που βελτιώνει τη σωματική διάπλασή σας και την απόδοσή σας χωρίς να θέτει σε κίνδυνο καμία πτυχή του προφίλ της υγείας σας.

Συνολικά, δεν υπάρχουν κίνδυνοι από τη χρήση του Testol 140. ωστόσο,

 • Θα πρέπει να αποφεύγετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα bodybuilding εάν είστε κάτω των 18 ετών, έγκυος ή θηλάζετε
 • Συζητήστε την πιθανότητα αλληλεπίδρασης με το γιατρό σας εάν παίρνετε φάρμακα υψηλής ισχύος
 • Ακολουθήστε με ευλάβεια τις δόσεις σας (μην υποδοσολογείτε ή υπερδοσολογείτε), διασφαλίζοντας ένα διάλειμμα 15 ημερών μεταξύ των κύκλων
 • Μην ακολουθείτε ένα PCT, καθώς ο φυσικός ενισχυτής τεστοστερόνης δεν εμποδίζει την ενδογενή τεστοστερόνη σας.

RAD 140 VS TESTOL 140 – Τελικά Συμπεράσματα

Τελειώνοντας ας δούμε εν συντομία γιατί είναι σημαντικό για να δώσετε προτεραιότητα σε μια φυσική λύση όπως το Testol 140 έναντι ενός συνθετικού αναβολικού όπως είναι το RAD 140.

Ασφάλεια

Προφανώς, δεδομένου ότι το Testol 140 συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ασφάλεια κερδίζει σε αυτή την σύγκριση, καθώς  το RAD 140 συγκαταλέγεται στα αναβολικά στεροειδές που θεωρούνται επικίνδυνα.

Διαθεσιμότητα:

Το RAD-140 δεν είναι διαθέσιμο μέσω φαρμακείων και eshop και για να το βρείτε θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και κόπο. Μπορείτε να αγοράσετε εναλλακτικά το Testol 140, από την επίσημη ιστοσελίδα του CrazyBulk χωρίς καμία δυσκολία.

Νομικά

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε το Testol 140 για τις ανάγκες σας για τη φυσική σας κατάσταση γιατι πολύ απλά είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, αλλά όχι το Rad 140 το οποίο είναι αναβολικό.

Έρευνα

Υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν την αποτελεσματικότητα του Testol 140, aλλά δεν έχουμε επίσημα κάποια έρευνα που να δείχνει την αποτελέσματικότητα του RAD-140 σε ανθρώπους.

Προσιτές τιμές

Το Testol 140 είναι ένα προιόν το οποίο έχει προσιτή και μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συνεχόμενες εκτπώσεις που υπάρχουν στο site που το διαθέτει, ενώ το RAD 140 είναι πανάκριβο.

Βλέπουμε πως η απάντηση στην σύγκριση ανάμεσα στο RAD-140 και το Testol 140 είναι ξεκάθαρη. Το Testol 140 θα σας βοηθήσει να δώσετε ένα boost στον οργανισμό σας και να χτίσετε το σώμα που ονειρεύστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Φυσική Εναλλακτική Επιλογή του Rad 140 (Αύξηση Τεστοστερόνης)

✅ Αυξάνει τους μύες με φυσικό τρόπο και με ασφάλεια
✅ Βοηθά στην αποκάλυψη της «καθαρής» μυϊκής μάζας
✅ Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό για να «κάψει» το περιττό λίπος
✅ Αυξάνει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού