Είσαι έτοιμος να παντρευτείς;

Category: Best Life

Προτού χορέψεις το χορό του Ησαΐα, κάνε το παρακάτω τεστ. Ανάλογα με το σκορ σου, θα ξέρεις ποιες είναι και οι πιθανότητες να πετύχει ο γάμος σου.

1. Πόσο χρόνο τη  γνωρίζεις;

Α. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
Β. Κάποια χρόνια
Γ. Δύο έως τρεις μήνες
Δ. Τώρα τη γνωρίζω. Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας
Ο χρόνος που έχετε περάσει μαζί -όχι απαραιτήτως ως ζευγάρι- είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια της σχέσης μόλις αποφασίσετε να παντρευτείτε. Οσο καλύτερα ξέρει ο ένας τον άλλο τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις μετά το γάμο. Ο έρωτας δεν παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με έρευνες, ο άντρας ερωτεύεται μετά από τέσσερα ραντεβού, ενώ η γυναίκα κατά μέσο όρο στα δέκα. Μέχρι την αγάπη υπάρχει χρόνος.

2. Πώς σου φάνηκε ο γάμος του κολλητού σου;

Α. Η ευτυχισμένη μέρα της ζωής του
Β. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της νύφης
Γ. Είχε καλό φαγητό και τσάμπα ποτό
Δ. Σαν κηδεία που τύλιξαν με τούλι τα κόλλυβα
Η ιδέα του γάμου τρομάζει τους περισσότερους άντρες. Αυτό μπορεί να είναι απλώς μία προκατάληψη ως προς τη δέσμευση ή μπορεί να κρύβει κάτι πολύ μεγαλύτερο. Βρες τον πρωτογενή παράγοντα της φοβίας, γιατί μπορεί να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι είσαι με το λάθος άτομο.

3. Όταν ακούς τη λέξη πάρτι, τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό;

Α. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερς
Β. Το περασμένο Σάββατο που δεν μπόρεσες να κοιμηθείς με τη γιορτή των από πάνω
Γ. Το άνοιγμα των παραλιακών μαγαζιών
Δ. Γυναίκες, τζόγος και πολύ αλκοόλ
Ένα καλό τεστ, σύμφωνα με έρευνες, για να δεις αν είσαι αρκετά μεγάλος για να συνεχίσεις δεσμευμένος τη ζωή σου, είναι η αντίδρασή σου στο πάρτι. Οι Αγγλοι λένε ότι καταλαβαίνεις πότε έχεις ωριμάσει όταν σταματάς να χρησιμοποιείς τη λέξη «πάρτι» ως ρήμα. Τσέκαρε τα αγγλικά σου.

4. Κέρδισες το Τζόκερ. Τι θα κάνεις την πρώτη εβδομάδα σου;

Α. Ψάχνω για μεγαλύτερο σπίτι – οι τωρινές ντουλάπες δεν χωράνε τα πράγματά της
Β. Ήρθε η ώρα να κάνω μπάτσελορ πάρτι. Φεύγουμε για Λας Βέγκας
Γ. Δεν θα αφήσω σκυλάδικο χωρίς επίσκεψη
Δ. Μπαίνω μόνος μου στο πρώτο αεροπλάνο που πηγαίνει Μαλβίδες ή Μπαχάμες
Την επόμενη μέρα μίας μεγάλης επιτυχίας -σε οποιονδήποτε τομέα- πρέπει να τη φαντάζεσαι δίπλα στη γυναίκα που θέλεις να παντρευτείς. Αν φαντάζεσαι την προαγωγή μαζί με τη σέξι γραμματέα στη νέα θέση σου, δεν είσαι στον σωστό δρόμο για τον έγγαμο βίο. Οχι μόνο δεν πρέπει να παντρευτείς, αλλά καλό θα ήταν να σκεφτείς μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις.

5. Πού χάλασες το τελευταίο δώρο του Πάσχα;

Α. Ήθελε επισκευή η τέντα του σπιτιού
Β. Στο ταξίδι στο εξωτερικό που της είχα υποσχεθεί
Γ. Αγόρασα ποδήλατο για να κάνω γυμναστική
Δ. Πόνταρα στο Στοίχημα, άλλα έχασα. Τι να κάνουμε; Πάνω απ’ όλα, υγεία.
Οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της ζωής μετά το γάμο, γιατί έχουν συνηθίσει να λειτουργούν με κέντρο τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους χωρίς να σκέφτονται το σύντροφό τους. Βρες τις προτεραιότητές σου και μετά κανόνισε τις μελλοντικές δεσμεύσεις σου.

6. Αυτήν τη στιγμή σε τι κατάσταση είναι το μπάνιο του σπιτιού σου;

Α. Όπως πάντα: καθρεπτίζεσαι στα πλακάκια Β. Θέλουν άλλαγμα οι πετσέτες Γ. Δεν έχω ιδέα Δ. Προτιμώ να χρησιμοποιώ τις δημόσιες τουαλέτες

Όπως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, έτσι και ο γάμος περνάει από το μπάνιο. Η εμμονή των γυναικών με την καθαριότητα του μπάνιου φτάνει στα όρια της παράνοιας. Αν δεν είσαι έτοιμος να την ακολουθήσεις, μείνε μόνος σου.

Το σκορ σου

1. Έχεις μαζέψει περισσότερα Α και Β : μπορείς να της ζητήσεις να σου πει το «ναι».

2. Έχεις μαζέψει περισσότερα Β και Γ : Καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου ως ελεύθερος. Δεν είσαι έτοιμος για τα σκαλιά.

3. Εχει μαζέψει μόνο Γ και Δ : Ξανακάνε το τεστ σε ένα εξάμηνο. Αν δεν έχει αλλάξει το σκορ σου, τότε ανάβαλε το γάμο επ’ αόριστον.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού
Wishlist 0
Continue Shopping
Κλείσιμο
Κατηγορίες προϊόντων
Τιμή