Κοιλιακοί αποκάλυψη – Ασκήσεις για κοιλιακούς

Category: Fitness
Κοιλιακοί για τρίλιζα

Κάψε το λίπος της κοιλιάς σου σε 4 μόνο εβδομάδες προπόνησης.

oscar-6-pack-9437267Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί ασκήσεις, που, σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, καίνε πιο πολύ λίπος από την περιοχή της κοιλιάς. Αντί να τρέχεις, κάνε τις ασκήσεις για όλο το σώμα σε υψηλή ένταση και ρυθμό. Είτε τρέχεις είτε σηκώνεις βάρη, το σώμα σου χρειάζεται ενέργεια για να κάνεις την κίνηση. Το πρόγραμμα του πόστερ αναγκάζει το σώμα σου να κάνει κινήσεις που δεν έχει συνηθίσει. Οδηγίες Κάνε κάθε μέθοδο μία φορά την εβδομάδα με τουλάχιστον μία μέρα ξεκούραση ανάμεσα στις προπονήσεις.

Διάβασε επίσης : πρόγραμμα γυμναστικής κοιλιακών

ΜΕΘΟΔΟΣ A:

Κάνε τις ασκήσεις χωρίς διάλειμμα κάνοντας επαναλήψεις με τη μέθοδο της πυραμίδας. Ξεκίνα στην αρχή με 15 επαναλήψεις για κάθε άσκηση και μετά κάνε 14. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στη 1 επανάληψη

oscar-6-pack-1a-5333469

1. Εκτάσεις με αλτήρα Λύγισε τα γόνατα και κατέβασε το σώμα χαμηλά, έτσι ώστε το στήθος να είναι παράλληλο με το πάτωμα. Κράτα με το δεξί χέρι έναν αλτήρα ανάμεσα στα πόδια. Σήκωσε το σώμα και το χέρι ψηλά, μέχρι να έρθουν παράλληλα με το πάτωμα.

oscar-6-pack-1b-6755313

2. Τίναγμα ποδιών  Στάσου όρθιος με τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με τους ώμους. Λύγισε τα πόδια για να ακουμπήσουν τα χέρια το πάτωμα. Τίναξε τα πόδια προς τα πίσω και μετά κάνε 1 κάμψη. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση.

ΜΕΘΟΔΟΣ B

Εκτέλεσε τις 4 ασκήσεις τη μία μετά την άλλη χωρίς ξεκούραση. Κάνε 10 επαναλήψεις για κάθε άσκηση και μετά ξεκουράσου για 20 δευτερόλεπτα. Κάνε συνολικά 10 κύκλους.

oscar-6-pack-2a-9359753

1. Περπάτημα με αλτήρες ψηλά Πιάσε ένα ζευγάρι αλτήρες και κράτα τους με τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι και με τις παλάμες να κοιτάει η μία την άλλη. Περπάτα μπροστά. Κάθε βήμα είναι 1 επανάληψη.

oscar-6-pack-2b-8200714

2. Κάμψεις Τ  Λάβε θέση για κάμψη, αλλά ισορρόπησε τα χέρια σου πάνω σε αλτήρες. Κάνε 1 κάμψη και, καθώς σηκώνεσαι, εκτέλεσε μία στροφή προς τα δεξιά, σηκώνοντας ψηλά το δεξί χέρι για να δημιουργήσεις το γράμμα Τ με το σώμα σου. Κάνε το ίδιο με το αριστερό χέρι.

oscar-6-pack-2c-5790609

3. Καθίσματα με πιέσεις ώμων Στάσου όρθιος και κράτα ένα ζευγάρι αλτήρες με τα χέρια λυγισμένα κοντά στους ώμους. Εκτέλεσε κάθισμα και, καθώς ανεβαίνεις, την ίδια στιγμή τέντωσε τα χέρια, έτσι ώστε οι αλτήρες να έρθουν πάνω από το κεφάλι.

oscar-6-pack-2d-3965986

4. Κωπηλατική από θέση κάμψης Λάβε θέση για κάμψη, αλλά ισορρόπησε τα χέρια σου πάνω σε αλτήρες. Εκτέλεσε κωπηλατική, τραβώντας το δεξί χέρι προς τα πίσω, για να έρθει ο αγκώνας πίσω από την πλάτη. Κάνε το ίδιο με το αριστερό χέρι.

ΜΕΘΟΔΟΣ Γ

Εκτέλεσε τις ασκήσεις σε κυκλική μορφή. Κάνε 6 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση και κάνε όσους κύκλους μπορείς σε 20 λεπτά.

oscar-6-pack-3a-3431878

1. Πλάγια βήματα Στάσου όπως βλέπεις στην εικόνα. Κάνε 3 πλάγια βήματα προς τα αριστερά. Μετά κάνε 6 βήματα προς τα δεξιά κι άλλα 3 προς τα αριστερά. Αυτό είναι 1 επανάληψη.

oscar-6-pack-3b-8650417

2. Κάμψεις και κωπηλατική  Λάβε θέση για κάμψη, αλλά ισορρόπησε τα χέρια σου πάνω σε αλτήρες. Κάνε 1 κάμψη και, καθώς σηκώνεσαι, εκτέλεσε κωπηλατική, τραβώντας το δεξί χέρι προς τα πίσω, για να έρθει ο αγκώνας πίσω από την πλάτη. Κάνε το ίδιο με το αριστερό χέρι.

3. Οπίσθιες προβολές με αλτήρες Στάσου όρθιος και κράτα αλτήρες. Κάνε 1 βήμα πίσω με το αριστερό πόδι για να εκτελέσεις 1 προβολή. Προσπάθησε το αριστερό γόνατο να πλησιάσει το πάτωμα και το μπροστινό γόνατο να έρθει σε γωνία 90 μοιρών. Επίστρεψε στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο με το δεξί πόδι.

oscar-6-pack-3d-6663012

4. Σήκω με αλτήρα  Ξάπλωσε ανάσκελα με το αριστερό χέρι να κρατάει έναν αλτήρα -τεντωμένο ψηλά- πάνω από το στήθος. Χωρίς να αλλάζεις τη γωνία του χεριού, ξεκίνα να σηκώνεσαι όρθιος. Όταν έρθεις σε όρθια θέση με τον αλτήρα πάνω από το κεφάλι και το χέρι τεντωμένο, έχεις κάνει 1 επανάληψη.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού