Φετοσ το καλοκαιρι το καμπινγκ ειναι η καλυτερη λυση

Ξεκουράσου και απόλαυσε τη φύση χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
12/4/2017

Το camping είναι ένα από τα λίγα είδη διακοπών που επιτρέπουν την ξεκούραση, την απόλαυση της φύσης και την ηρεμία σε όλο της το μεγαλείο. Πλέον και στην Ελλάδα έχει φανατικούς λάτρεις, οι οποίοι περιμένουν κάθε χρόνο την ιερή εκείνη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία καλή προετοιμασία, μετά όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους. 

Αν είσαι ακόμα δύσπιστος, μόλις βρήκες μερικούς καλούς λόγους για να αλλάξεις γνώμη:

Εξοικονόμηση χρημάτων
Με την οικονομία να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη φάση, σίγουρα όλοι θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην άκρη. Αν μία σκηνή και ένα sleeping bag γίνουν το σπίτι σου για το καλοκαίρι, τότε το όφελος θα είναι μεγάλο. Οι σκηνές είναι πολύ φθηνές πλέον, ειδικά οι καλοκαιρινές που αποτελούνται από απλά υλικά. Το αποτέλεσμα; Η διαμονή σου είναι δωρεάν, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Απεξάρτηση από την...πρίζα
Όλα τα είδη κάμπινγκ δεν απαιτούν καμία ηλεκτροδότηση και καμία εξάρτηση από κινητό, tablet, υπολογιστή. Έχεις όλη την ευκαιρία να απεξαρτηθείς από όλα αυτά που σε βάραιναν τον χειμώνα. Χωρίς να το καταλαβαίνεις μερικές φορές η τεχνολογία οδηγεί στον καταιγισμό πληροφοριών, τις οποίες δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς. Κάνοντας camping μπορείς να απελευθερωθείς απ’ όλα τα τεχνολογικά δεσμά, χαλαρώνοντας από το άγχος της χρονιάς. 

Ο καλύτερος ύπνος της ζωής σου
Οι καινούργιοι υπνόσακοι (sleeping bags) που κυκλοφορούν στην αγορά είναι και οικονομικοί και άνετοι. Σε συνδυασμό με τον ήλιο και τη θάλασσα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να χαρίσεις στον ετό σου. Ξεκούραση, ξύπνημα με το φως του ήλιου και ύπνος μόλις πέσει για τα καλά η νύχτα. 

Πριν φύγεις για τις διακοπές σου, επίλεξε τον κατάλληλο σύμμαχο για τα είδη κάμπινγκ που θα χρειαστείς. Το Survival Club σου προσφέρει super εκπτώσεις σε σκηνές, sleeping bag και σε ειδικά προϊόντα που θα κάνουν τις διακοπές σου άνετες και πρακτικές. Επικοινώνησε για να βρεις το πακέτο που σου ταιριάζει ανάλογα με το budget και τις απαιτήσεις των διακοπών σου.

1. Survival Club – Κατάστημα Κηφισιάς
Διεύθυνσή: Λ.Κηφισίας 232, 14562 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 2108019751
2. Survival Club - Κατάστημα Αθήνας
Διεύθυνσή: Κυνέτου 4, 10555 Μοναστηράκι
Τηλέφωνο: 210 3212420
e-shop: survival.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ